

2022 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT BARBER Schedule and supplemental regulations

Friday September 23 rd , 2	<u>022</u>	<u>Broadcast</u>	Move-In
8:00 am	Track Inspection		Thursday
8:30 am - 9:00 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup/Talent Cup Practice 1 (30 min)		0.00
9:10 am - 9:30 am	Rev'lt Twins Cup Practice 1 Group A (20 min)		9:00 am
9:40 am - 10:00 am	Rev'It Twins Cup Practice 1 Group B (20 min)		Pagistration
10:10 am - 10:40 am	Supersport Practice 1 (30 min)		Registration
10:50 am - 11:30 am	Medallia Superbike Practice 1 (40 min)		Thursday
11:40 am - 12:05 am	Yuasa Stock 1000 Practice 1 (25 min)		8:00 am - 5:00 pm
12:15 pm - 12:35 pm	Royal Enfield BTR Practice 1 (20 min)		Friday
12:55 pm - 1:15 pm	North American Talent Cup Qualifying 1 (20 min)	MALivePlus Begins	7:00 am - 5:00 pm
1:25 pm - 1:40 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (20 min)	Miniteliter has begins	Saturday
1:50 pm - 2:20 pm	Supersport Qualifying 1 (30 min)		7:00 am - 5:00 pm
2:30 pm - 3:10 pm	Medallia Superbike Qualifying 1 (40 min)		Sunday
3:20 pm - 3:50 pm	Yuasa Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)		8:00 am - 1:00 pm
4:00 pm - 4:20 pm	Rev'It Twins Cup Qualifying 1 Group A (20 min)		8.00 am - 1.00 pm
4:30 pm - 4:50 pm	Rev'lt Twins Cup Qualifying 1 Group B (20 min)		
5:00 pm - 5:20 pm	Royal Enfield BTR Practice 2 (20 min)		Technical Inspection
5:25 pm - 5:30 pm	Ducati Hot Laps		Thursday
5:30 pm - 6:00 pm	Dunlop M4 ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides		Superbike/Supersport
5.50 pm - 0.00 pm	Duniop M4 LCSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides		12:00 pm
Saturday September 24 th , 2022			Junior Cup
7:30 am	Track Inspection		1:00 pm
8:00 am - 8:20 am	North American Talent Cup Qualifying 2 (20 min)		Stock 1000
8:30 am - 8:50 am	Royal Enfield BTR Qualifying (20 min)		
9:00 am - 9:25 am	STG Junior Cup Qualifying 2 (25 min)		2:00 pm
9:35 am - 10:05 am	Yuasa Stock 1000 Qualifying 2 (30 min)	MALivePlus Begins	Twins
10:15 am - 10:45 am	Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)	MALIVERIUS DEGITS	3:00 pm
10:55 am - 11:25 am	Supersport Qualifying 2 (30 min)		
11:35 am - 12:00 pm	Rev'lt Twins Cup Qualifying 2 Goup A (25 min)		Meetings
12:10 pm - 12:35 pm	Rev'lt Twins Cup Qualifying 2 Group A (25 min)		-
1:10 pm	Yuasa Stock 1000 Race (14 laps)	MATV and FBLive	Mandatory Entrant
2:10 pm	Supersport Race 1 (19 laps)	Live on MAVTV	Meeting & New Riders
3:10 pm	Medallia Superbike Race 1 (20 laps)	FS2@10:30pm CT	Meeting
4:10 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (11 laps)	Delayed MAVTV	New Riders- Virtual
5:00 pm	Talent Cup Race 1 (8 laps)	MATV and FBLive	Entrant 4:00pm Thursday
5:30 pm	Parade Laps	WATV and FDLIVE	at Podium
5:45 pm - 6:15 pm	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides		
4:30- 6:30 pm	Mini Cup by Motul Mains at the Proving Ground		
4.50- 0.50 pm	with cup by Motal Mails at the Frowing Ground		
Sunday September 25 th ,	2022		Headshots
8:00 am	Track Inspection		
8:30 am - 8:45 am	Talent Cup Warm Up (15 min)		All new riders must get
9:00 am - 9:15 am	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min)		headshots Thursday in
9:25 am - 9:40 am	Rev'lt Twins Cup Warm Up (15 min)		media center from 5:00 pm
9:50 am - 10:05 am	Supersport Warm Up (15 min)		– 5:30 pm
10:15 am - 10:30 am	Medallia Superbike Class Warm Up (15 min)	MALivePlus Begins	5.50 pm
10:40 am - 10:55 am	Royal Enfield Warm Up (15 min)		Anthony Leather
11:00 am - 11:40 am	Dunlop ECSTAR M4 Suzuki Two Seat Superbike Rides		-
11:00 am - 11:40 am	Dunlop Hot Pit Walk and Autograph Session		Works Drop Off
12:00 pm	Talent Cup Race 2 (8 laps) Quick Start		Sunday 1pm -4pm
12:40 pm	Rev'lt Twins Cup Race (14 laps)	MATV and FBLive	MotoAmerica Hospitality
1:20 pm	SportBikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (11 laps)	Delayed MAVTV	
2:10 pm	Supersport Race 2 (19 laps)	Live MAVTV	
3:10 pm	Medallia Superbike Race 2 (20 laps)	FS2@8pm CT	
5.10 pm		. Szerspin el	



4:10 pm

1 | UPDATED 9.21.2022

MATV and FBLive

Royal Enfield Race (8 laps) Quick Start





2022 MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP AT BARBER SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



Event and Circuit Information:

MotoAmerica Championship of Alabama, Sept 23-25 Featuring Medallia Superbike Class, Supersport, SportbikeTrackGear.com Junior Cup, Yuasa Stock 1000, Rev'It Twins Cup, Royal Enfield and North American Talent Cup competitors.



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials: Race Director: Rick Hobbs FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Michael Martin



Shipment pick up location: Registration Building Tues-Friday 8am-5pm

Cost: \$50 for any pallets arriving without a lift gate. Address: Barber Motorsports Park 6040 Barber Motorsports Parkway Leeds, AL 35094



Registration Location: Bldg to right of main gate **Registration Deadline:** September 1st, 2022 Credential Request Deadline: Sept 18, 2022

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2022 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ Squelch, Receive only) Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitor this "listen only" channel during all on track events



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thursday, 12:00 - 4:00, Friday, 7:00 - 4:00 pm, Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to comply will be subject to a fine



Tech Location: Garage below tower

Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible

transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a

transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: None

Hot Pit Assignments: Released at entrant meeting Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact registration@motoamerica.com, power \$200 a weekend

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined



Golf Carts Contact: Robbie Duncan-

leasing@jerrypate.com Circuit Rules: Operators must be over 19. Speed limit

is 10mph.

Pit support vehicles must be parked within the teams paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2022 MotoAmerica Pit vehicle pass.



Timing and Scoring Screens: Network Name: MotoAmerica Hot Pits Password: MA@Barber

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Lot G beginning on Tuesday No staging on Barber Parkway.

Move-in: Thurs @ 9:00 am *Tune to teams channel during move in*

Move-out: 7:00 pm September 25th , can stage in lot G after move out, but must be gone by September 27th



Track Familiarization: Thursday @ 3:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS OR BICYCLES, only pedestrian traffic



2 UPDATED 9.21.2022

